Osmé setkání Baruvas proběhne na konci února v Rumburku

Začátek: 28. 2. 2019
Konec: 3. 3. 2019
Adresa: SportLife Hotel, Lesní 1302/12, Rumburk

Již osmé setkání romských studentů středních a vysokých škol se uskuteční v termínu od 28. 2.  do 3. 3. 2019 ve Sportlife hotelu Rumburk. Program bude opět napěchovaný zajímavými workshopy a vzdělávacími aktivitami, díky kterým studenti získají nové znalosti a dovednosti. Budou mít také možnost seznámit se s významnými romskými osobnostmi.

"BARUVAS" (romsky "rosteme") jsou pravidelná vícedenní setkání romských studentů, která jsou zaměřená na podporu romské identity, romskou historii, sebepoznání a další oblasti užitečné pro profesní a osobní růst. Na každé setkání zvou organizátoři zajímavé osobnost a o program se starají romské i neromské osobnosti a profesionálové z rozličných oborů (např. novináři, umělci, lidé působící ve veřejné správě apod.).

Letošní první Baruvas bude zaměřené na média a sociální sítě. Studenti se seznámí s tím, jaké nástrahy na ně číhají na internetu a sociálních sítích, zároveň se dozvědí jak sociální sítě využít pro sebeprezentaci, nebo prezentaci své práce.

Koncept pravidelných setkávání romských studentů Baruvas podporuje vybrané účastníky ve vzdělávání, seberozvoji a prohlubování znalostí, zkušeností a kontaktů, které budou moci použít jak v profesním tak soukromém životě.

Více informací o stipendijním programu naleznete na www.romskastipendia.cz.

Deadline
2019-02-28 12:00